Tarieven Fotografie

Een van de grootste voordelen van het internet is dat toekomstige bruidsparen eenvoudig het werk van verschillende fotografen online kunnen bekijken en beoordelen. Wij fotograferen in heel Nederland en ook in het buitenland. Trouwen jullie buiten Nederland dan worden reis en verblijfkosten in overleg berekend.

Werkwijze:
Ons streven is om een compleet verhaal van jullie trouwdag in een bruidsreportage te gieten. Dat is het beste te fotograferen vanaf de voorbereidingen zowel bij de bruid als bruidegom tot aan het feest.

Bruidsreportage:
•Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
•Fotografie door Dollia Sheombar en een tweede fotograaf
•Circa 600 tot 900 foto’s van jullie trouwdag bewerkt in kleur
•Foto’s in hoge resolutie, geheel gecorrigeerd op USB en in een private gallery op Dropbox
•Reiskosten buiten de randstad in overleg
•Levertijd foto’s 8 weken

Jullie bruidsreportage is maatwerk. Afhankelijk van de planning zullen we samen kijken vanaf wanneer en tot wanneer er gefotografeerd gaat worden. Ik kom dan ook graag met jullie in gesprek om jullie wensen te bespreken zodat er een offerte op maat opgesteld kan worden. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen, bekijken we de mogelijkheden en laat ik jullie diverse trouwalbums zien en complete bruidsreportages op een iPad.

Om jullie alvast een idee geven wat je kunt verwachten, een reportage is al beschikbaar vanaf €1200,- inclusief btw en 8 uur fotografie met 2 fotografen (exclusief album).

Wil je een indicatie van onze mogelijkheden ontvangen, stuur dan een e-mail naar sheombar.photography@gmail.com met al jullie vragen en wensen.

Trouwalbums
Wij hebben voor u een aantal prachtige albums samengesteld voor een ongekend lage prijs.
Voor meer info bekijk onze trouwalbums pagina.

KvK Nr: 24438386